Op zoek naar contra expertise? Dan bent u bij ZNEB aan het juiste adres!

Wie zijn wij?

ZNEB Expertise en Taxatie B.V. uit Breda is sinds de oprichting anno 1929 landelijk actief en werkt al jaren op hoog niveau met betrekking tot het vervaardigen van vaste voortaxaties en expertises. Dit omvat voortaxaties van opstallen en roerende zaken conform artikel 7:960 BW, bouwkundige voor-, tussen- en na-opnames, verzekeringstechnische en juridische rapportages voor assuradeuren, verzekerden, rechtbanken, advocaten, juristen, particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Contra expertise

Schade door brand, water, inbraak, diefstal, blikseminslag en overige oorzaken is altijd vervelend!

Als u de schade heeft gemeld zal de verzekeraar een eigen schade-expert sturen om de schade vast te stellen. Deze schade-expert vertegenwoordigt de verzekeringsmaatschappij en zijn erg ervaren in het regelen van schades. Zo kent hij de polisvoorwaarden hoogstwaarschijnlijk beter dan u waardoor u een behoorlijke achterstand kunt hebben. Dit hoeft echter niet per definitie negatief te zijn.

Verzekeraars zijn zich ervan bewust dat zij met een eigen expert in het voordeel zijn. Om het gevoel van ongelijkheid te compenseren staat in vrijwel iedere verzekeringspolis vermeld dat u recht heeft op een eigen deskundige, een zgn. contra-expert. De mogelijkheid tot het inzetten van een eigen expert om uw belangen te behartigen is geen motie van wantrouwen naar uw verzekeraar maar een aan u geboden recht als consument.

De contra-expert behartigt uw belangen en staat u bij tijdens het gehele schade afhandelingsproces en is terzake deskundig.
Het scheelt u en betrokken partijen veel tijd en ergernis.

In de eerste uren na een calamiteit worden cruciale beslissingen gemaakt die het verloop van uw schadeafhandeling kunnen beïnvloeden. De salvagecoördinator zal gedupeerden tijdens de eerste uren bijstaan met praktische steun en advies. Wanneer de salvagecoördinator
zijn eerste werk heeft gedaan, is het aan u te beslissen door welke partij u zich laat bijstaan.

Dus, contra expertise? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

contra expertise

 

© ZNEB 2019