Op zoek naar expertise? Dan bent u bij ZNEB aan het juiste adres! Lees snel verder.

Wie zijn wij?

ZNEB Expertise en Taxatie B.V. uit Breda is sinds de oprichting anno 1929 landelijk actief en werkt al jaren op hoog niveau met betrekking tot het vervaardigen van vaste voortaxaties en expertises. Dit omvat voortaxaties van opstallen en roerende zaken conform artikel 7:960 BW, bouwkundige voor-, tussen- en na-opnames, verzekeringstechnische en juridische rapportages voor assuradeuren, verzekerden, rechtbanken, advocaten, juristen, particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Expertise

Een expertise bestaat uit een opname van de situatie ter plaatse, waarbij partijen hun verhaal kunnen doen in het kader van hoor en wederhoor. De benodigde relevante informatie met betrekking tot de expertise wordt omgezet naar een gedegen en juridisch bruikbare rapportage, te gebruiken in zowel de mediationfase als in de rechtsgang.

Onze expert is uw oren en ogen. Met een autonome, vakkundig onderbouwde en (juridisch) bruikbare expertiserapportage kunt u de mediation of rechtsgang inzetten en kunt u onnodige discussie voorkomen. Het uitblijven van een rechtsgang is altijd winst!

Wanneer u als ondernemer of particulier een geschil heeft met een leverancier over een gekocht product of geleverde dienst. Denk bijvoorbeeld aan: brandschades, waterschades, diefstalschades en bedrijfsschades.

Enkele voorbeelden zijn:

– Diverse bouwgebreken, opleverpunten, meer-, minderwerk, E & W installaties of bijvoorbeeld badkamer- en keukengebreken;
– Niet gemelde gebreken aan een door u aangekochte woning;
РGeleden schade ten gevolge van een lekkage afkomstig van de buren, schade ten gevolge van werkzaamheden (denk aan heien, gas-   winning of bronbemaling) in de directe omgeving;
– Schade aan of door non-conforme producten of diensten.

Deze expertise bieden wij aan rechtsbijstandsverzekeraars, juristen, advocaten, bedrijven en particulieren en alle niet genoemde partijen die een probleem hebben met een organisatie of persoon waar zij samen niet uitkomen.

Dus op zoek naar expertise? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Expertise

 

© ZNEB 2019