Over ons


Vertrouwen is de basis van iedere samenwerking!

Wie zijn wij?

ZNEB Expertise en Taxatie B.V. is sinds de oprichting anno 1929 landelijk actief en werkt al jaren op hoog niveau met betrekking tot het vervaardigen van vaste voortaxaties en expertises. Dit omvat voortaxaties van opstallen en roerende zaken conform artikel 7:960 BW, bouwkundige voor-, tussen- en na-opnames, verzekeringstechnische en juridische rapportages voor assuradeuren, verzekerden, rechtbanken, advocaten, juristen, particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Hoe werken wij?

Ons bureau is betrokken en benadert haar opdrachtgevers persoonlijk en eigentijds in een open dialoog. Met deze benadering willen wij samen met u op zoek naar de kansen en mogelijkheden zodat u en uw bedrijf de aandacht krijgen zoals het hoort.

Doordat onze experts en taxateurs dagelijks met diverse dossiers en situaties te maken hebben, beschikken zij over het vermogen om zich keer op keer te kunnen inleven. Zij benaderen ieder dossier met betrekking tot geschillen en schades met een vernieuwde en open blik om deze op de juiste waarde te kunnen schatten.

Daarnaast beperken de expertises en de taxaties zich niet uitsluitend tot het in kaart brengen van geschillen of waardebepaling van schades en taxaties, maar denken wij graag met u mee, om de niet calculeerbare risico’s in kaart te brengen en zoveel mogelijk te beperken.

Waarom ZNEB?

Onze register-experts en register-taxateurs beschikken over uitgebreide ervaring in uiteenlopende vakgebieden waaronder: algemene bouwkunde, werktuigbouw, E en W installatietechniek, bouwkundige vooropnames, machinerieën, bedrijfsinventarissen, kunst en antiquiteiten, etc.

Wat maakt ons anders dan de concurrent?

- wij zijn een betrouwbare handelspartner
- wij hebben een heldere visie
- wij zijn klant- en kwaliteit-gericht
- wij zijn vakbekwaam en communicatief vaardig
- wij werken autonoom
- wij zijn flexibel en toegankelijk
- wij zijn plezierig in de omgang door de ‘hands on’ organisatie
- wij zijn 24 - 7 bereikbaar


Bestaande opdrachtgevers weten dat het onderscheidend vermogen van ZNEB Expertise en Taxatie B.V. ligt bij de behartiging van hun belangen. Vele gerenommeerde opdrachtgevers gingen u voor en ervaren dagelijks onze meerwaarde.

Graag verwelkomen wij u als nieuwe opdrachtgever; wij nodigen u graag uit om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

© ZNEB 2018