Kosten bouwkundig rapport? Lees snel verder!

Wie zijn wij?

ZNEB Expertise en Taxatie B.V. uit Breda is sinds de oprichting anno 1929 landelijk actief en werkt al jaren op hoog niveau met betrekking tot het vervaardigen van vaste voortaxaties en expertises. Dit omvat voortaxaties van opstallen en roerende zaken conform artikel 7:960 BW, bouwkundige voor-, tussen- en na-opnames, verzekeringstechnische en juridische rapportages voor assuradeuren, verzekerden, rechtbanken, advocaten, juristen, particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Kosten bouwkundig rapport

Door middel van een nulmeting kan men vooraf de eventueel aanwezige schade vastleggen om claims achteraf te voorkomen. Als men geen vooropname uitvoert, kan cliënt (schadelijder) op een later tijdstip de vermeende schade reclameren. Zonder vooropname is het erg moeilijk om vast te stellen wie de veroorzaker is geweest als cliënten eventueel schade gaan claimen.

Door een voor-, tussen- en naopname uit te voeren, kan men in diverse stadia vaststellen wanneer de schade is ontstaan en zo kan men de verhaalbaarheid uitsluiten of beperken.

Als er infra-gerelateerde werkzaamheden worden uitgevoerd alsmede bouwwerkzaamheden en niet te vergeten sloopwerkzaamheden en bronbemalingen. Bij risicovolle werkzaamheden bestaat de mogelijkheid dat er schade kan ontstaan. Door het uitvoeren van een vooropname of tussenopname (nulmeting) kan men eventuele reeds aanwezige schade vastleggen.

Op deze manier kan er nooit een discussie ontstaan over de reeds aanwezige schade of nieuwe schade welke zou zijn veroorzaakt door de werkzaamheden. Uiteraard dient de opname te geschieden voor de eerste werkzaamheden aanvangen.

Dit doen wij voor:

– Overheidsinstanties
– Wegenbouwbedrijven
– Bouwbedrijven
– Sloopbedrijven
– Grondwerkers
– Overige infra-gerelateerde bedrijven
– Gebouwenbezitters en -beheerders

Door middel van een visuele inspectie worden de reeds aanwezige gebreken middels fotomateriaal en tekst vastgelegd in een rapportage. Tevens kunnen wij de opname voor u laten inschrijven bij de rechtbank en/of een notaris.

Tevens kunnen wij ook de onderstaande diensten verzorgen:

– Risico-inventarisatieplan
– Trillingsmetingen
– Hoogtemetingen
– Geluidsmetingen

Kosten bouwkundig rapport? Vraag een offerte aan door rechts bovenaan deze pagina op ‘offerte aanvragen’ te klikken.

Kosten bouwkundig rapport
 

 

 

© ZNEB 2019