Op zoek naar een bedrijf dat uw taxatie kan doen? Dan bent u bij ZNEB aan het juiste adres!

Wie zijn wij?

ZNEB Expertise en Taxatie B.V. uit Breda is sinds de oprichting anno 1929 landelijk actief en werkt al jaren op hoog niveau met betrekking tot het vervaardigen van vaste voortaxaties en expertises. Dit omvat voortaxaties van opstallen en roerende zaken conform artikel 7:960 BW, bouwkundige voor-, tussen- en na-opnames, verzekeringstechnische en juridische rapportages voor assuradeuren, verzekerden, rechtbanken, advocaten, juristen, particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Taxatie

Een deskundige voortaxatie is een belangrijk onderdeel van uw risicomanagement want in de loop der jaren bouwt u zowel zakelijk als privé ongemerkt een financieel vermogen op door het vergaren van onroerende en roerende zaken. Uiteindelijk worden al deze zaken een waardevol bezit dat u natuurlijk zo goed mogelijk wilt beschermen en behouden.

U bent dan wel grotendeels onafhankelijk, toch bent u nu juist door het vergaarde bezit extra kwetsbaar geworden. Als deze waardevolle zaken grotendeels of geheel door een calamiteit verloren zouden gaan, dan kunt u een flinke financiële schade lijden. U zou wederom afhankelijk kunnen worden van banken of u moet uw pensioen B.V. aanspreken om het bedrijf en uw vermogen opnieuw op te bouwen. De verloren zaken zult u nooit meer terugkrijgen, maar u kunt wel het financieel nadeel door een calamiteit verzekeren.

Dit kunt u het beste doen door een van onze register-taxateurs een vaste voortaxatie te laten opstellen welke is geregeld in het artikel 7:960 BW. Bij een calamiteit is er geen discussie over de waarde van de verzekerde zaken, ongeacht de ouderdom. Mits de opstallen niet zijn onttrokken aan het gebruik waar zij voor bestemd zijn, zal de getaxeerde herbouwwaarde bij een calamiteit het uitgangspunt zijn.

Een vaste voortaxatie is aan te bevelen wanneer u uw vermogen, inkomen en het voortbestaan van uw onderneming zo optimaal mogelijk wilt beschermen en de niet calculeerbare risico’s zo goed mogelijk wilt afdekken.

Dus, op zoek naar een bedrijf dat uw taxatie kan doen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Taxatie

© ZNEB 2019